Gratis nedladdning 10 Användbara bitar av programvara för aktiemäklare

10 Användbara bitar av programvara för aktiemäklare

Oavsett om du är en dag näringsidkare eller om du bara gillar att plaska med lager då och då, programvara kan vara
användning. Handlare har sina stilar och preferenser, men det finns en anledning stora företag har fullända automation och lämnar
mindre i händerna på människor.

Idag majoriteten av transaktionerna beslutas och görs av datorer via sofistikerade algoritmer,
och de enskilda näringsidkare kan finna sig i behov av en kant.

Du kan ha ett etablerat sätt du väljer dina affärer och du kan ha haft framgång handel, eller så kan du
vara just har börjat, hur som helst, Du kan dra nytta av att testa en av dessa 10 bitar av programvara.

1. Hotstocked Precision

by Hotstocked. Find them on  Twtter,  Facebook, Youtube

Precision may be the optimal choice for individual traders, eftersom det kommer med nästan alla de funktioner en investerare kan behöva
för en bråkdel av priset för konkurrerande programvarupaket. Denna ansökan har handlarna möjlighet att se den back-testade
Avkastningen av aktier matchande anpassningsbara uppsättningar kriterier från en omfattande databas. Den saknar särskilt uppgifter för handlare
intresserad av obligationer, men resten av funktionerna och prissättningen ge topplaceringen. Hotstocked Precision was rated “Best Stock Trading Software of The Year”

1. MetaStock 11

MetaStock

11tillhandahåller verktyg aktieanalys som kan hjälpa investerare möjlighet spothandel och även antyder inresa och utresa marknad
strategier. De olika verktyg som finns genom MetaStock 11 tillåter nybörjare handlare att utveckla sina kunskaper och få en uppfattning om
vad en typisk investerare skulle göra. Instruktions verktyg och bidra till att göra programmet relativt lätt att använda även för absolut
nybörjare.

1. eSignal Avancerad GET

eSignal

Avancerade GETis välkända bland daytraders. Denna mjukvara erbjuder en mycket komplett uppsättning verktyg, inklusive en av de
bästa diagram analysverktyg. Till skillnad från många av de andra tillgängliga lager mjukvara, eSignal Advanced får är inte specifikt knuten till en
enda mäklare, vilket möjliggör större frihet för den enskilde investeraren. En av de mycket få frågor man kunde eventuellt ha med
eSignal är dess pris.

1. VectorVest

VectorVest utmärker sig med sin grundläggande värdering funktion,
vilket är ovanligt i lager analysprogram. Som andra i det här avsnittet, detta abonnemangspaket kan investerare analysera och rangordna de flesta
aktier handlas på de stora US. börser. Som med vårt bästa val, VectorVest kommer till ett mycket konkurrenskraftigt pris som uttrycker det så
nära toppen.

1. Vinst Källa

Vinst

Sourceis annat paket som ger praktiskt taget
alla verktyg en investerare kan tänkas behöva. Den innehåller några av de bästa handelssystem testning och back-testverktyg ute.
Vid $3,999 Vinst källa kommer vid den övre delen av prislistan.

1. Tradecision

Tradecision erbjuder några lockande funktioner. Kanske mest
särskilt, Det tillåter användare att få ett antal neurala nätsystem handel, samt tekniska studier och indikatorer och en pengar
hanteringsmodul. Handlare har möjlighet att välja mellan en professionell realtid version på $1,595 och Professional-paketet
till exempel. $400 mindre.

1. TradeStation

TradeStation är en abonnemangsbaserad paket, som står
ut med möjlighet att skapa egna handelssystem. Det gör att investeraren att skapa hans / hennes egen strategi och back-testa dem
eller prova dem i simulerad handel. Den professionella versionen kommer i $299.95 en månad och den icke-professionella en är på $249.95.

1. StockWiz

StockWiz saknar några av de funktioner de avancerade konkurrenterna erbjuder,
men ithas utmärkta data mining och screening kapacitet. Vid $19.95 per månad eller $199.95 varje år, StockWiz är en lösning som är lämplig för
dem som inte vill spendera en massa.

1. Wave59

Wave59 erbjuder sina egna verktyg på marknaden prognoser, som skulle kunna
locka fler äventyrliga handlare. Det neurala nätverket systemet ger kortsiktiga handlare med imponerande analys och beslut
gör lösningar. Wave59 kan hyras för $149 varje månad, alternativt kan köpas för $2,750.

1. Stock Predictor

Stock Predictor är ett alternativ som kan fås för en
tid $295 licensavgift. Denna programvara gör lager kartlägga inklusive möjligheten att ha flera tekniska studier tillämpas en tabell.
Beroende på om användaren är nöjd med funktioner i programvaran, detta kan vara den billigaste valet.

Nästa artikel

Det finns inga kommentarer.

Lägg till en kommentar