Free Download 10 Nuttig Stukken van Software voor Stock Traders

10 Nuttig Stukken van Software voor Stock Traders

Of u nu een dag handelaar of als u gewoon graag een keer knoeien met de voorraden in de zoveel tijd, software kan
van nut. Handelaren hebben hun stijlen en voorkeuren, maar er is een reden waarom grote bedrijven zijn automatisering perfectioneren en het verlaten van
minder in de handen van mensen.

Vandaag is de meerderheid van de transacties worden vastgesteld en die door computers met behulp van geavanceerde algoritmen,
en de individuele handelaren kunnen zich in nood van een rand.

Het kan zijn dat een beproefde methode je kiest uw trades en je kan hebben succes gehad handel, of u kunt
worden net beginnen, wat het geval, kunt u profiteren van het uitproberen van een van deze 10 stukken software.

1. Hotstocked Precision

doorHotstocked.Vind ze opTwtter,  Facebook, Youtube

Precisie kan de optimale keuze voor individuele handelaren zijn, als het gaat met bijna alle van de functies een investeerder nodig zou kunnen hebben
voor een fractie van de prijs van concurrerende softwarepakketten. Deze toepassing biedt handelaren de mogelijkheid om de back-geteste zien
prestaties van de voorraden matching aanpasbare sets van criteria uit een uitgebreide database. Het ontbreekt met name informatie voor handelaars
geïnteresseerd in obligaties, maar de rest van de functies en de prijzen geven de eerste plaats. Hotstocked Precision werd gewaardeerd “Beste Stock Trading Software van het Jaar”

1. MetaStock 11

MetaStock

11biedt voorraad analyse tools die u kunnen helpen investeerders spothandel kansen en zelfs suggereert in-en uitstappen markt
strategieën. De verschillende tools die beschikbaar zijn via MetaStock 11 kunnen beginnende handelaren om hun vaardigheden te ontwikkelen en een idee te krijgen
wat een typische belegger zou doen. De educatieve tools en helpen om de software relatief eenvoudig te gebruiken, zelfs voor absolute
beginners.

1. eSignal Geavanceerde GET

eSignal

Geavanceerde GETis bekend onder daghandelaren. Dit stukje software biedt een zeer complete set van tools, waaronder een van de
beste grafieken analyse-instrumenten. In tegenstelling tot veel van de andere beschikbare voorraad software, eSignal Geavanceerde GET is niet specifiek gebonden aan een
enkele makelaar, die het mogelijk maakt meer vrijheid voor de individuele belegger. Een van de weinige problemen je zou kunnen hebben met
eSignal is zijn prijs.

1. VectorVest

VectorVest onderscheidt zich met haar fundamentele waardering functie,
dat is zeldzaam in voorraad analyse software. Als anderen in deze sectie, Dit abonnement laat de beleggers te analyseren en rangschikken de meeste
aandelen verhandeld op de belangrijkste U.S.. beurzen. Net als bij onze eerste keus, VectorVest komt op een zeer concurrerende prijs die het stelt zo
dicht bij de top.

1. Winst Bron

Winst

Sourceis een ander pakket dat vrijwel biedt
alle tools een investeerder nodig zou kunnen hebben. Het omvat een aantal van de beste trading systeem testen en back-testing tools die er zijn.
Bij $3,999 Winst Bron komt aan de hoge kant van de prijslijst.

1. Tradecision

Tradecision biedt een aantal verleidelijke functies. Misschien wel het meest
in het bijzonder, Het stelt gebruikers in staat om een ​​aantal neuraal netwerk handelssystemen, evenals de technische studies en indicatoren en een geld
management module. Handelaren hebben de mogelijkheid om te kiezen tussen een Professional Real Time versie op $1,595 en de Professional-pakket
bijvoorbeeld. $400 minder.

1. TradeStation

TradeStation is een abonnement op basis pakket, dat staat
uit met de mogelijkheid om aangepaste trading systemen te creëren. Het laat de belegger om zijn / haar eigen strategie te creëren en back-testen
of probeer ze uit in gesimuleerde handel. De professionele versie komt op $299.95 een maand en de niet-professional een ten $249.95.

1. StockWiz

StockWiz mist een aantal van de functies van de high-end concurrenten,
maar ithas uitstekende data mining en screening mogelijkheden. Bij $19.95 per maand of $199.95 per jaar, StockWiz een geschikte oplossing voor
degenen die niet willen te veel uitgeven.

1. Wave59

Wave59 biedt haar eigen markt prognose-instrumenten, waardoor
het aantrekken van meer avontuurlijke handelaren. Het neurale netwerk systeem biedt korte termijn handelaren met indrukwekkende analyse en besluitvorming
het maken van oplossingen. Wave59 kunnen worden verhuurd voor $149 per maand, als alternatief kan worden gekocht voor $2,750.

1. Stock Predictor

Stock Predictor een optie die kan worden gehouden voor een een
tijd $295 licentievergoeding. Deze software maakt het mogelijk in kaart te brengen voorraad inclusief de mogelijkheid om meerdere technische studies hebben uitgeoefend op een kaart.
Afhankelijk van of de gebruiker tevreden is met de functies van de software, dit de goedkoopste keuze.

Volgende artikel

Er is geen commentaar.

Voeg een reactie