Free Download 10 Hyödyllistä Osia ohjelmistojen Stock Traders

10 Hyödyllistä Osia ohjelmistojen Stock Traders

Olitpa päivä elinkeinonharjoittaja tai olet vain haluavat harrastella kanssa varastoja silloin tällöin, ohjelmisto voi olla
käytön. Elinkeinonharjoittajat ovat niiden tyylit ja mieltymykset, mutta on syytä suuryritykset ovat parantamassa automaatio ja lähtevät
vähemmän käsissä ihmisten.

Nykyään valtaosa liiketoimista päätetään ja tehdään tietokoneiden kehittyneitä algoritmeja,
ja yksittäiset kauppiaat voivat löytää itsensä tarvitsevat reunan.

Saatat olla vakiintunut tapa voit valita oman kaupat ja ehkä on ollut menestys kaupankäynti, tai saatat
on lähtemässä pois, Joka tapauksessa, voit hyötyä kokeilla yksi näistä 10 ohjelmiston osia.

1. Hotstocked Precision

mukaanHotstocked.Löytää neTwtter,  Facebook, Youtube

Tarkkuus voi olla optimaalinen valinta yksittäisten kauppiaiden, koska se tulee lähes kaikkia ominaisuuksia sijoittaja voisi tarpeen
murto-hinnasta kilpailevien ohjelmistojen. Tämä sovellus tarjoaa kauppiaille mahdollisuuden nähdä back-testattu
suorituskyky varastot vastaavat muokattavissa sarjaa kriteerejä laaja tietokanta. Se erityisesti puuttuu tietoja kauppiaille
kiinnostunut joukkovelkakirjoihin, mutta loput ominaisuudet ja hinnoittelu antaa sille kärkipaikan. Hotstocked Precision arvioitiin “Best Stock Trading Software of The Year”

1. MetaStock 11

MetaStock

11tarjoaa Osakesignaalit työkaluja, jotka voivat auttaa sijoittajia spot kaupankäyntimahdollisuuksia ja jopa ehdottaa saapumisen ja poistumisen markkinoilta
strategiat. Erilaisia ​​työkaluja saatavilla MetaStock 11 jotta uudet toimijat voivat kehittää taitojaan ja saada käsityksen
mitä tyypillinen sijoittaja tekisi. Neuvonta työkaluja ja auttaa tekemään ohjelmiston suhteellisen helppo käyttää jopa absoluuttinen
aloittelijoille.

1. eSignal Advanced GET

eSignal

Advanced GETis hyvin tiedossa päivä kauppiaat. Tämä ohjelma tarjoaa erittäin kattavan valikoiman työkaluja, mukaan lukien yksi
paras kaavioita analysointityökalut. Toisin paljon muita saatavilla varastossa ohjelmisto, eSignal Advanced GET ei ole nimenomaisesti sidottu
yksittäinen välittäjä, joka mahdollistaa enemmän vapautta yksittäinen sijoittaja. Yksi harvoista asioista voisi mahdollisesti olla mukana
eSignal on sen hinta.

1. VectorVest

VectorVest erottuu perusoikeuksien arvostus ominaisuus,
mikä on harvinaista varastossa analyysi-ohjelmisto. Kuten muutkin tässä osiossa, Tämän tilauspaketti avulla sijoittajat analysoida ja luokitella eniten
varastot vaihdettiin suurten US. pörsseissä. Kuten meidän alkuun valinta, VectorVest osuu erittäin kilpailukykyiseen hintaan, joka asettaa niin
lähellä alkuun.

1. Voitto Source

Voitto

Sourceis toinen paketti, joka sisältää käytännössä
kaikki työkalut sijoittaja voisi mahdollisesti tarvitsevat. Se sisältää joitakin parhaista kauppajärjestelmän testaus ja back-testauksen työkaluja siellä.
At $3,999 Voitto Lähde osuu kalliita hinnaston.

1. Tradecision

Tradecision tarjoaa joitakin houkuttelevia ominaisuuksia. Ehkä kaikkein
varsinkin, sen avulla käyttäjät voivat saada useita neuroverkon kaupankäyntijärjestelmät, sekä teknisiä tutkimuksia ja indikaattoreita ja rahaa
hallinta moduuli. Kauppiaat on mahdollisuus valita välillä Professional Real Time-versio osoitteessa $1,595 ja Professional-paketti
esimerkiksi. $400 vähemmän.

1. TradeStation

TradeStation on merkintähinta perustuu paketin, joka seisoo
ulos kyky luoda mukautettuja kaupankäynnin järjestelmiä. Sen avulla sijoittaja luoda hänen / hänen oma strategia ja back-testata niitä
tai kokeilla niitä simuloiduissa kaupankäynnin. Professional-versio on osoitteessa $299.95 kuukaudessa ja ei-ammattimainen yksi on $249.95.

1. StockWiz

StockWiz puuttuu joitakin ominaisuuksia huippuluokan kilpailijat tarjoavat,
mutta ithas erinomainen tiedonlouhinta ja seulonta valmiuksia. At $19.95 kuukaudessa tai $199.95 vuodessa, StockWiz on ratkaisu soveltuu
Niille, jotka eivät halua viettää paljon.

1. Wave59

Wave59 tarjoaa omien markkinoiden ennustusvälineissä, joka voisi
houkutella enemmän Jännitystä kauppiaat. Neuroverkko järjestelmä tarjoaa lyhyen aikavälin kauppiaat vaikuttava analyysi ja päätös
tekee ratkaisut. Wave59 voidaan vuokrataan $149 kuukaudessa, Vaihtoehtoisesti se voidaan hankkia $2,750.

1. Stock Predictor

Stock Predictor on vaihtoehto, joka voidaan oli yksi
aika $295 lupamaksu. Tämän ohjelmiston avulla kaluston kartoitus lukien kyky olla useita teknisiä tutkimuksia sovellettu yhden kaavion.
Riippuen siitä, onko käyttäjä on tyytyväinen ohjelmiston ominaisuuksia, tämä voisi olla halvin valinta.

Seuraava artikkeli

Ei kommentteja.

Lisää kommentti