Free Download 10 Nyttige stykker software til Stock Traders

10 Nyttige stykker software til Stock Traders

Uanset om du er en dag forhandler, eller du bare gerne fuske med lagre en gang imellem, software kan være
på brug. Traders har deres stil og præferencer, men der er en grund store virksomheder har perfektioneret automatisering og forlader
mindre hos mennesker.

I dag er hovedparten af ​​transaktionerne besluttet og lavet af computere ved hjælp af avancerede algoritmer,
og de enkelte forhandlere kan finde sig i behov for en kant.

Du kan have en etableret måde du vælger dine handler, og du kan have haft succes handel, eller du kan
være lige er startet ud, Hvorom alting, du kan drage fordel af at prøve en af ​​disse 10 stykker software.

1. Hotstocked Precision

vedHotstocked.Find dem påTwtter,  Facebook, Youtube

Præcision kan være det optimale valg for individuelle handlere, som det kommer med næsten alle de funktioner, en investor kunne skal
for en brøkdel af prisen for konkurrerende softwarepakker. Denne applikation tilbyder erhvervsdrivende mulighed for at se den back-testede
udførelse af bestandene matchende tilpassede sæt af kriterier fra en omfattende database. Det især mangler oplysninger for handlende
interesseret i obligationer, men resten af ​​de funktioner og prissætningen give dem den topplacering. Hotstocked Præcisionen blev bedømt “Best Stock Trading Software of The Year”

1. MetaStock 11

MetaStock

11giver aktieanalyse værktøjer, som kan hjælpe investorer spot handelsmuligheder og endda foreslår ind-og udgang marked
strategier. De forskellige værktøjer til rådighed gennem MetaStock 11 så nye erhvervsdrivende til at udvikle deres færdigheder og få et indtryk af
hvad en typisk investor ville gøre. De instruktions værktøjer og hjælpe med at gøre den software relativt let at bruge, selv for absolutte
begyndere.

1. eSignal Avanceret GET

eSignal

Avancerede GETis velkendte blandt dagen handlende. Dette stykke software tilbyder en meget komplet sæt værktøjer, herunder en af ​​de
bedste diagrammer analyseværktøjer. I modsætning til en masse af de andre tilgængelige lager software, eSignal Advanced får, er ikke specifikt bundet til en
enkelt mægler, der giver mere frihed for den enkelte investor. Et af de meget få spørgsmål, man kunne muligvis have med
eSignal er dens pris.

1. VectorVest

VectorVest skiller sig ud med sin grundlæggende værdiansættelse funktion,
som er sjældne på lager analyse software. Som andre i denne sektion, dette abonnement pakke lader investorerne analysere og rangordne mest
bestande handles på de store US. børser. Som med vores øverste valg, VectorVest kommer til en meget konkurrencedygtig pris, som sætter det så
tæt på toppen.

1. Profit Source

Profit

Sourceis anden pakke, som giver praktisk
alle de værktøjer en investor kunne eventuelt skal. Det omfatter nogle af de bedste handelssystem test og back-testværktøjer derude.
Ved $3,999 Profit Kilde kommer i den høje ende af prislisten.

1. Tradecision

Tradecision giver nogle lokkende funktioner. Måske mest
især, det giver brugerne mulighed for at få en række neurale netværk handelssystemer, samt tekniske undersøgelser og indikatorer og en penge
management modul. De erhvervsdrivende har mulighed for at vælge mellem en professionel Real Time version på $1,595 og den professionelle pakke
f.eks. $400 mindre.

1. TradeStation

TradeStation er et abonnement baserede pakke, som står
ud med mulighed for at oprette brugerdefinerede handelssystemer. Det gør det muligt for investor til at skabe hans / hendes egen strategi og back-teste dem
eller prøv dem ud i simuleret handel. Den professionelle version kommer på $299.95 en måned og den ikke-professionelle ene er på $249.95.

1. StockWiz

StockWiz mangler nogle af de funktioner, de høje ende konkurrenterne tilbyder,
men ithas fremragende data mining og screening kapaciteter. Ved $19.95 per måned eller $199.95 per år, StockWiz er en opløsning, er egnet til
dem, der ikke ønsker at tilbringe en masse.

1. Wave59

Wave59 tilbyder sine proprietære marked prognoseværktøjer, som kunne
tiltrække mere eventyrlystne handlende. Det neurale netværk system giver kortsigtede handlende med imponerende analyse og beslutningstagning
lave løsninger. Wave59 kan lejes for $149 per måned, alternativt kan købes for $2,750.

1. Stock Predictor

Stock Predictor er en mulighed, der kan havde for en en
tid $295 licensafgift. Denne software gør det muligt bestand kortlægning herunder evnen til at have flere tekniske undersøgelser anvendt på ét diagram.
Afhængig af om brugeren er tilfreds med funktionerne i softwaren, dette kunne være den billigste valg.

Næste artikel

Der er ingen kommentarer.

Tilføj en kommentar